Op vrijdag 29 april vond de officiële start voor de toekomstige bewoners van de Citadel in Zeewolde plaats. De bouw is al een aantal maanden eerder gestart, waardoor de bewoners de contouren van hun nieuwe woning al goed konden zien.

Als openingshandeling werd er door de ‘jongste en oudste bewoner’ een steen met gevelplaatje gemetseld.

Vervolgens konden de toekomstige bewoners, onder het genot van een hapje en drankje, elkaar alvast leren kennen en de vorderingen van de bouw bekijken. Kortom, een erg geslaagde middag!

 

Drie Gilden Ontwikkeling staat zaterdag 6 april 2019 met het nieuwste project, DE CITADEL, op de Woonmanifestatie in Zeewolde. Van 11:00 tot 15:00 uur wordt de jaarlijkse woonmanifestatie van de gemeente Zeewolde gehouden in basisschool de Panta Rhei (Gedempte Gracht 17 te Zeewolde). Onder het project vindt u de brochure per woningtype en het aanmeldingsformulier, mocht u ook interesse hebben.

Onze stand op de Woonmarkt 2017 in het gemeentehuis van Dronten is goed bezocht. Het woonproject OP ‘T ERF Dronten is zeer enthousiast ontvangen en heeft geresulteerd in de eerste aanmeldingen van geïnteresseerden.

Lees meer

Op zaterdag 13 mei staat Drie Gilden Ontwikkeling op de Woonmarkt 2017 in Dronten. Hier presenteren wij ons nieuwste woonproject OP ‘T ERF Dronten in de wijk Het Palet. Wij zien u graag van 10u00-15u00 in het gemeentehuis van Dronten (adres: De Rede 1). De entree is gratis.

HET HOGE ERF heeft een eigen Facebook-pagina. Bekijk de laatste nieuwsberichten en vorderingen van dit woonproject.

De bouw van Het Hoge Erf in Zeewolde gaat van start.