Over Drie Gilden Ontwikkeling

UW WOONGENOT

Een thuisgevoel creëren met kleinschalige woonconcepten;

Voor elk wat wils met woningen voor starters, jonge gezinnen, gezinnen met uithuizige kinderen, of zij die kleiner willen wonen, met eventueel een slaapkamer op de begane grond;

Op bijzondere plekken op de gradiënt van stad & landschap;

Wonen in het groen is gezond;

ONS MEESTERWERK

Met passie voor ons vak werken wij aan de bijzondere projecten;

Zelf aan het roer staan om aantrekkelijke woonomgevingen te ontwikkelen;

Iets nalaten voor een gezonde toekomst;

Kansen zien en benutten vanuit onze vakdisciplines;

In 2008 is in co-productie tussen architecten, landschapsarchitecten en planeconomen een kleinschalig kantorencomplex ontwikkeld: HET DRIELUIK Zeewolde. Behalve werken op een mooie locatie, hadden de initiatiefnemers die zich er ook zelf vestigden, het voornemen synergie te laten ontstaan en op die manier hun expertise te bundelen tot uitdagende ontwikkelingen van projecten.

In 2014 werd Drie Gilden Ontwikkeling opgericht. De samenwerking tussen architecten, landschapsarchitecten en planeconomen leidde tot het eerste woningbouwproject van HET HOGE ERF Zeewolde.

En dit smaakte naar meer! Ondertussen hebben wij op enkele karakteristieke locaties in Flevoland plekken gevonden waar we in de toekomst onderscheidende woonomgevingen tot ontwikkeling gaan brengen. Dit doen wij volgens ons motto: “Uw woongenot, ons meesterwerk”.