Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Overige opmerkingen/vragen #1119
  Schenzel
  Bijdrager

  @Siebrigje, ik heb dit doorgegeven aan de bouwmedewerker van Klompenburg, die bijna iedere dag aanwezig is.

  In reactie op: Overige opmerkingen/vragen #1111
  Schenzel
  Bijdrager

  Ik loop bijna iedere dag langs de bouwplaats en spreek regelmatig de ‘bouwers’. Van Klompenburg zelf lopen er maar maximaal 2 medewerkers rond. Daarnaast worden blokkenbouwers, metselaars, dakpanleggers allemaal ingehuurd. De planning volgens de laatste nieuwsbrief, nummer 3, klopt wel met de werkelijkheid. Wij vinden de bouw erg langzaam gaan in vergelijking met alle bouwactiviteiten in de naaste omgeving. Huizen waar later is gestart zijn nu al verder klaar dan bij ons! Maar goed, Klompenburg heeft tot april de tijd om het projectdeel op te leveren.
  Ik heb met de keukenboer een afspraak op 21 december gemaakt om te komen inmeten. Plaatsing keuken laatste week februari laten inplannen. Dit heb ik gedaan om er zeker van te zijn dat er dan ook mensen beschikbaar zijn om de keuken te plaatsen. Aan de bouwers van Klompenburg doorgegeven dat op 21 december de keuken wordt ingemeten, dat was akkoord.

  In reactie op: Moestuin #1092
  Schenzel
  Bijdrager

  Wat ons betreft mag het ook een bloementuin worden. Maar als de meerderheid een moestuin wil, sluiten wij ons erbij aan.

  In reactie op: Voorstellen/kennismaking #1091
  Schenzel
  Bijdrager

  Hallo allemaal,
  Wij zijn Erwin Schenzel en Sabina Gosen. Wij komen te wonen op bouwkavel 11, huisnummer 15 (Veldschuur hoekwoning). Wij kijken er erg naar uit dat ons/onze huizen worden opgeleverd en wij met elkaar op t Erf (ONS Erf) kunnen gaan wonen. Ook hopen wij elkaar snel te ontmoeten voor een eerste kennismaking.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)